Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iisalmen ulosajossa syylliseksi epäillyn vangitseminen jatkuu

Pohjois-Savon käräjäoikeus jatkoi Iisalmessa kuolemaan johtaneen onnettomuusauton kuljettajan vangitsemista kertoo poliisi tiedotteessaan. Henkilöautoa kuljettanut noin 30-vuotias mies pidetään vangittuna todennäköisin syin epäiltynä tappoon. Mies vangittiin viikko sitten 18.11.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin 16.11. vastaisena yönä, että henkilöauto oli ajautunut tuntemattomasta syystä ojaan Iisalmessa Kainuuntiellä.

Onnettomuuspaikalla löytyi auton ulkopuolelta henkilö, jonka viranomaiset totesivat kuolleeksi. Menehtynyt oli noin 30-vuotias nainen. Menehtynyt nainen ja henkilöauton kuljettajana toiminut mies olivat olleet parisuhteessa ja heillä on myös yhteisiä lapsia.

Poliisi on jatkanut 15.–16.11. välisenä yönä tapahtuneen onnettomuuden tutkintaa. Poliisi on selvittänyt kuolemaan johtaneen onnettomuuden syitä, mutta tutkinnan tässä vaiheessa poliisi ei asiasta kerro enempää.