Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nainen yhä kateissa Siilinjärvellä – Kasurilassa tehty ehkä havainto

Poliisi pyytää siilinjärveläisiä tarkistamaan pihansa ja piharakennuksensa, onko Siilinjärven alueella kateissa oleva nainen hakeutunut jonnekin yksityisalueelle.

Keski-ikäinen nainen katosi Siilinjärveltä maanantai-iltana noin kello 18.30 aikaan. Nainen ei pysty huolehtimaan itsestään, joten poliisi on etsinyt häntä maanantai-iltana ja tiistaina.

Nainen katosi Siilinjärvellä – poliisi pyytää ihmisiä tarkastamaan pihansa ja piharakennuksensa

Sivullinen teki naisesta mahdollisesti havainnon vanhan viitostien varrella Kasurilassa tiistaipäivänä.

Naisen arvioitiin ensin liikkuvan Siilinjärven keskustan, Tarinaharjun tai Harjamäen alueella. Mahdollista on kuitenkin, että hän on kävellyt Kasurilan peltojen alueelle.

Poliisi pyytää alueen asukkaita tarkistamaan piharakennuksensa naisen löytämiseksi. Myös muut tuoreet havainnot auttaisivat etsinnöissä.

Kadonnut nainen on 165 senttiä pitkä ja hän kulkee pää hieman kumarassa. Nainen on noin 50-vuotias, tukevahko ja hänellä on tummat kiharat hiukset ja silmälasit. Kadotessaan naisella oli päällään vaalea pitkähkö toppatakki. Hänellä saattoi olla myös pipo.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista hätänumeroon 112.