Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iisalmen uimahalli oli yllättäen kiinni lauantaina – Uuden uimahallin aukioloajat ovat jo selvillä

Iisalmen uimahalli oli yllättävästi kiinni lauantaina. Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pekka Partanen vahvistaa, että uimahallin allasosasto oli kiinni lauantain.

– Uimahallin allasosasto oli poikkeuksellisesti kiinni johtuen yllättävistä resurssitekijöistä.

Aikaisempina vuosina lauantait ja sunnuntait ovat olleet kesäaikaan suljettuina, mutta nyt ollaan menossa kohti uuden uimahallin aikaa, ja lauantait pidetään avoinna.

Tieto poissaolosta tuli vasta lauantaina, eli mahdollisuus hankkia korvaava työtekijä on vähäinen. Tilanteesta tiedotettiin Facebookin kautta. Tällä hetkellä kunta-alalla on meneillään työtaistelu, joten työvuorojen vaihtaminen ei ole sallittua.

Allasosastolla on töissä viikonlopun aikana vain yksi henkilö.

– Tässä on ollut melkoisen hankalia tilanteita koronasta johtuen. Sitten on tämä ammattijärjestöjen työvuoronvaihtokielto.

Uimahallin kiinni olemisesta tuli muutama kysely.

– Tätä pahoitellaan ja jos on käynyt ovella, voi sanoa kassalla, että yritti tulla tänne. Saa ilmaisen käynnin.

Uusi uimahalli avataan loppuvuodesta. Tarkkaa ajankohtaa ei vielä tiedetä.

Uuden uimahallin syksyn ja kevään aukioloajat ovat maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 8–21, tiistaina ja torstaina kello 6–21 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 11–18.

– Eli aika hyvät aukioloajat ovat luvassa, Partanen sanoo.