Suosion saaneet avoimet koronarokotustapahtumat jatkuvat Ylä-Savossa – Yleisistä rokotuspisteistä rokotuksen saavat nyt myös 12–15-vuotiaat

Ylä-Savon soten alueella rokotetaan parhaillaan kaikkia alueen yli 12-vuotiaita. 12–15-vuotiaat ovat voineet 12.8. alkaen käydä hakemassa rokotteen myös yleisissä rokotuspisteissä.

Avoimet rokotustapahtumat alueella jatkuvat: rokotuksia saa Kiuruvedellä 12.8. klo 12–18 terveyskeskuksella ja kello 18–20 iltatorilla, 16.8. kello 10–18 Kiuruveden terveyskeskuksessa, Vieremällä 17.8. klo 10–18 terveyskeskuksessa, Sonkajärvellä 19.8. klo 10–18 terveyskeskuksessa.

Rokotukseen voivat tulla ilman ajanvarausta kaikki alueen yli 12-vuotiaat. Tällöin annetaan ensisijaisesti ensimmäisiä koronarokotuksia.

12–15-vuotiaat voivat myös varata rokotusajan puhelimitse, mutta eivät eTerveyspalvelun kautta.

Yli 12-vuotiaat rokotetaan pääasiassa alueen kouluissa, ja rokotuksia pyritään järjestämään kuntayhtymän kouluissa syyskuusta alkaen. Koulujen rokotuksista tiedotetaan myöhemmin.

Kaikille yli 16-vuotiaille eTerveyspalvelu on nopein tapa varata rokotusaika. Ajanvaraus on mahdollista myös puhelinpalvelussa.

Pohjois-Savo on koronaepidemian kiihtymisvaiheessa. Tartuntojen ollessa noususuunnassa on rokotuksien edistyminen mahdollisimman nopeasti erityisen tärkeää, Ylä-Savon sotesta todetaan.

Avoimet rokotustapahtumat ovat olleet suosittuja. Esimerkiksi Iisalmen Citymarketissa viime lauantaina 7.8. koronarokotuksen sai yli 300 henkilöä. Koronarokotuksen voi kuntayhtymän alueella ottaa missä tahansa rokotuspisteessä – Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä – tai avoimessa rokotustapahtumassa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat