Iisalmi arpoo juhlavuoden teemaillallisia

Ravintolaelämys katetaan joka kuukausi eri ravintolassa.

Janette Heikkinen

Janette Heikkinen

Iisalmen 130-vuotisjuhlavuoden 2021 kunniaksi Iisalmessa järjestetään arvonta, jonka palkintona on 12 paikallisen ravintolan illallista kahdelle.

Iisalmen kaupunki ja kaupungin vetovoimabrändit By Iisalmi ja Iisalmi ja tienoot tarjoavat juhlavuoden aikana joka kuukausi teemaillallisen Iisalmen eri ravintoloissa.

Iisalmen kaupungin matkailu- ja markkinointiasiantuntija Jarmo Miettinen kertoo tiedotteessa, että illalliskohteet ovat valikoituneet Iisalmi ja tienoot -verkostossa mukana olevista matkailu- ja elämyskohteista.

Arvonnassa voi itse valita suosikkinsa 12 vaihtoehdosta, joiden arvontaan osallistuu.

Illallisten lisäksi tarjolla on muuta sisältöä, esimerkiksi savusauna, teatteriesitys ja jääkiekko-ottelu.

Illalliskampanjalla juhlistetaan Iisalmen juhlavuotta sekä nostetaan esiin paikallista osaamista. Taustalla on myös Love by Iisalmi -teema, jota aiemmin toteutettiin esimerkiksi Hiät Kuapiassa -kilpailussa.

– Toivomme, että kampanja herättäisi miettimään, kuka omassa lähipiirissä ansaitsisi tulla yllätetyksi tai huomioiduksi illallisella. Yhteinen aika on osoitus arvostuksesta. Rohkeasti vain osallistumaan ja pohtimaan, mikä kahdestatoista upeasta illallisesta sopisi vaikkapa parhaan ystävän kanssa nautituksi, ja millä voisi ilahduttaa työkaveria tai vaikkapa naapuria! Entäpä oma äiti – mitä haluaisit juuri hänelle tarjota? Toki perinteinen ajatus romanttisesta illallisesta puolison kanssakin toimii, kehottaa kaupungin viestintä- ja markkinointisuunnittelija Laura Koski tiedotteessa.

Kommentoi