Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Mielipide | Seksuaalista tai muutakaan häirintää ei suvaita kuntosalilla

Hyvä #METOO,

vastaamme kysymykseesi ”Onko iisalmelaisilla kuntosaleilla seksuaalisen häirinnän varalle toimintaohjeita?”

Tiinan Treenipalvelut on tuottanut hyvinvointi- ja liikuntapalveluja vuodesta 2006. Kuntokeskus ja kuntosali sijaitsevat Iisalmen keskustassa ja on ollut toiminnassa jo vuodesta 2014. Koko 8,5 toimintavuoden ajan emme ole havainneet asiakaskunnassamme minkäänlaista seksuaalista häirintää tai edes siihen viittaavaa toimintaa.

Täydellinen nollatoleranssi.

Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä ja koulutettuja personal trainereita sekä liikunnanohjaajia. Jo koulutuksissa käydään läpi miten sijoitut asiakkaaseen nähden ohjatessa, miten puhuttelet ja mistä asioista juttelet. Olemme luoneet näistä toimintaohjeet, joihin olemme sitoutuneet. Työssämme olemme mahdollisimman hienovaraisia ja otamme huomioon asiakkaan toiveet sekä ryhmäliikunnassa että henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Emme salli minkäänlaista häirintää, seksuaalista häirintää tai muuta toista asiakasta loukkaavaa tai häiritsevää käyttäytymistä tai toimintaa kenenkään asiakkaan osalta. Meillä on täydellinen nollatoleranssi kaikelle edellä kuvatulle toiminnalle. Nämä ovat erittäin hienovaraisia asioita mutta samalla erittäin tärkeitä asioita, jotka vaikuttavat suoraan asiakkaan viihtymiseen salilla. Toimintaohjeisiin kuuluu myös, että asiakas saa/pitää ottaa yhteyttä välittömästi minkä tahansa tilanteen sattuessa ja me yrittäjinä toimimme heti tilanteen vaatimalla tavalla.

Treenirauhaa kaikille, hyvää alkanutta vuotta 2023!

Tiina Karppinen on yrittäjä, toimitusjohtaja ja personal trainer.

Anssi Laukkanen on yrittäjä, ammattivalmentaja ja personal trainer.