Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Arvoisa asiakas...

...nauhoitamme puhelut palvelun laadun parantamiseksi. Minkä ihmeen laadun ja palvelun? Olemme rekisteröineet puhelunne. Ei kyllä äkkiä uskoisi, kun takaisinsoiton kestoa on helpompi mitata kalenterilla kuin kellolla. Jo pelkän palvelunumeron löytäminen netistä useimpiin päivittäispalveluihin on monesti kiven ja kymmenen klikkauksen takana. Ja tuo palvelunumero. Eikö sen nimeä voisi vaihtaa jonotusnumeroksi? Kun olet painellut ykkösiä ja kakkosia ohjeiden mukaan niin viimein saat kultaisen neuvon. Palvelumme löydät myös helposti netistä!

Nykypäivänä saat maksaa palvelumaksuja ynnä muusta itsesi kipeäksi ja tämän siitä saa vastineeksi. Ennen oli oletus, että pitkät asiakassuhteet oli tie mutkattomaan palveluun. Nykyään siitä tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä. Kun vaihdat esimerkiksi pankkia, vakuutusyhtiötä tai teleoperaattoria riittävän usein saat palvelut halvemmalla kuin pitkään asiakkaana ollut.

Pitäisikö palveluidentarjoajien kerrankin miettiä asiakkaitaan, niitä joita varten he ovat töissä. Jollakin asiakkaalla tai asialla voi olla kiire ja asian hoito voi olla myöhäistä jo mahdollisesti kahden viikon päästä, kun on saanut varattua ajan asiakaspalvelijalle. Ei kun niin...eihän täällä enää ole konttoria tai se on auki vaan muutaman tunnin viikossa.

Kaikkea ei saa hoidettua netissä ja valitettavasti kaikilla ei ole nettiä tai ”äpin” käyttö ei onnistu osaamisen vuoksi. Jos otat töistä vapaata ja käyt hoitamassa asioita tiettynä päivänä 9.30–12.00 välisenä aikana tai tulet yhteiskyydillä maaseudulta kaupunkiin, niin perille päästyä tapaat salissa ne kolmekymmentä muuta samanlaisella asialla olevaa ihmistä. Kaikki istuu hiljaa pikkunen numerolappu kädessä odottaen omaa vuoroaan ja jännittäen että kerkeävätkö asiansa hoitaa ennen kello 12:ta.

Ketä me ollaan seurattu, että tähän on tultu? Koronan syyksi tätä ei ainakaan kannata vängätä.