Mielipide: Yhteinen elämä – Ja lähes kaikki on meillä tietysti ehdottomasti maailman parasta ja puhtainta

Yhdessä voimme mennä konsertteihin. Taina Kivijärvi

Leo Härmä

Meillä on ja on ollut kivaa. Huumorintajumme on samanlainen, yhtenäinen. Keskustelemme aivan päivittäin maailmanmenosta, ajankohtaisista asioista ja jopa politiikasta, vaikka kumpikaan ei kuulu eikä ole kuulunut koskaan mihinkään puolueeseen.

Yhtä mieltä olemme siitäkin, että jokaisen tulee ottaa molemmat koronarokotteeet, ettemme levittäisi ja tarttuisi vaarallista tautia kanssaihmisiin ja koronapassi olisi pitänyt ottaa jopa nykyistä aikaisemmin käyttöön.

Joskus kisailemme ja arvailemme nykyisistä tv-ohjelmista, vaikkapa Kuka on maskin takana tai mikä jonkun henkilön Elämän biisi. Tietoviisautta mittaamme toisistamme Haluatko miljonääriksi ohjelmassa.

Arvostamme toinen toistamme ja annamme tilaa toisillemme omiin harrastuksiin. Vuosien varrella yhteisiä harrastuksia on myös löytynyt yhä vain enemmän, yhteisiä menoja, kuten vaikkapa teatteriin, konsertteihin ja urheilukilpailuihin.

Sydänystäviä meillä on lapset, vanhemmat, lähiomaiset ja sukulaiset. Kovin kovia vierailijoita sukulaisissamme emme ole koskaan olleet. Saattaa johtua siitä, että sukulaiset asuvat satojen kilometrien päässä.

Olemme onnellisia, meillä on vaatimaton oma koti rivitalossa 2h + k, perhe, hyvä parisuhde, lapset, peruskorjattava kesämökki, vanha auto, pieni työeläke ja ihania kavereita ja ystäviä siellä ja täällä, jopa ulkomailla.

Minä Väinö Eemel ja Nallekarhu yhdessä porskutamme eteenpäin päivästä toiseen tässä ihanassa Suomen maassa, jossa kaikki ihmiset ovat onnellisia ja tasa-arvoisia, kun kaiken maailman leikkaukset perutaan toinen toisensa jälkeen. Ja lähes kaikki on meillä tietysti ehdottomasti maailman parasta ja puhtainta kuten luonto, vedet, metsät ja mansikat.

Arvostamme toinen toistamme ja annamme tilaa toisillemme omiin harrastuksiin.

Kommentoi