Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Ktriik, korttelin vartiomies – Moni kulkija on säikähtänyt perin pohjin äkkinäisiä syöksähtelyjämme aivan pään päällä

Krääk, ktriik, minäkö. Minä olen nykyään vartiomies kaupungin valkoisen talon katolla. Kuulun lokkien heimoon ja meillä on nyt yhdyskunta siellä aivan ihanan valoisassa ja lämpimässä paikassa.

Vartioimme katolta omaa reviiriämme joka suunnalta korttelissa: Kirkkopuisto, Päiviönkatu, Riistakatu ja Ilvolankatu, myös ilmatila korttelissa on valvonnassamme yötä päivää.

Maailma ja ympäristö ovat nykyään niin epävarmoja, että olemme varovaisia ja suojelemme tarkasti heimoamme, yhdyskuntaamme, perhettämme ja lapsiamme. Äidit ja isät pitävät huolta pienistä.

Voi olla, että yhdyskunta on nyt vielä erityisen varovainen, kun on ollut erityisen lämmin kesäkuun loppu ja on ilmennyt uusia koronavariaatioita kuten tämä delta-muunnos.

Meillä linnuilla on varsin tarkka näkö- ja hajuaisti. Huomioimme lähes kaikki liikkeet korttelin ympäristössä ja varmasti moni kulkija on säikähtänyt perin pohjin äkkinäisiä syöksähtelyjämme aivan pään päällä ja ilkeitä sekä pelottavia varoitusääniä.

Itsekin olen ahdistellut pari kertaa yhtä lippispäistä liikkujaa, joka asuu kulttuurikeskuksen naapurissa. Hän huitoo hirveästi kävellessään ja läiskyttää käsiään ja se on kyllä meille pelottavaa. Nykyään mies näyttää kiertävän korttelin kauempaa.

Tiirojen epävirallisesta tietotoimistosta olen kuullut, että yksi henkilö ei ehkä uskalla palauttaa lainakirjaa jalan, vaan aikoo laittaa sen postitse kirjastoon.

Myös ilmatila korttelissa on valvonnassamme yötä päivää.