Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Kirottu korona – Ohjeistukset muuttuvat päivittäin jos ei tunneittain

”Riemurinnoin veikkoset, nuorna iloitkaamme”.

Alkaa suivauttaa tiedotusvälineistä pursuava tiedotus, miten voi turvallisesti juhlia ja bilettää.

Mikä on turvaväli. Paljonko saa olla juhlakansaa.

Miten haetaan juhlapöydän antimia. Kas kun ei opasteta että muistakaa poistaa niin sanottu turpariepu ennen syöminkien aloitusta.

Olisiko niin että nuoret ja rohkeat, vanhat ja viisaat.

Onko tiedossa miten ikäihmiset noudattavat ohjeita? Miten ottavat rokotetta? Paljonko aiheuttavat tartuntoja? Käyttävätkö maskeja? Ainakin pysyvät kotonaan. Tuskin kovin rajusti bailaavat tai ulkomaanmatkoja tekevät.

Välillä tuntuu että järjen käyttö on kielletty.

Lähipiirissäni on otettu kausi-influenssarokote, on otettu pneumokokkirokote, on käytetty maskeja ja käsihuuhdetta ja viimeksi AstraZeneca.

Sattuipa kohdallani erittäin ankara päänsärky ja usean päivän oksentelu. Terveydenhuollon resursseja säästääkseni tein itselleni sinuiitti diagnoosin ja aloin nauttia jemmassa olevia antibiootteja. Oksentelun vuoksi yritys ei onnistunut. Hätäydyin soittamaan päivystykseen ja kuulustelun jälkeen määrättiin koronatestiin ja karanteeniin. Aikakin annettiin ja vääntäydyin testipaikalle. Eipä ollut testinottajaa. Aika ei ollut tallentunut tai molemminpuolisia väärinkäsityksiä etc etc. Pahoittelut. Uusi aika annettiin. Nähtäväksi jää miten käy.

Välillä tuntuu että järjen käyttö on kielletty. Lepsusti tehdään höllennyksiä ja lievennyksiä. Ohjeistukset muuttuvat päivittäin jos ei tunneittain.

Väkisin tulee mieleen Veikko Huovisen ajatus mitä ihmiset huutavat vimmoissaan katsoessaan televisiossa töriseviä niin sanottuja asiantuntijoita.

Koronaohjeiden noudattaja, Iisalmi