Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sari Kangaskokon vapaa sana Superfood aiheuttaa seksiä

Viitisen vuotta sitten valitin väsymystä ja selkärangattomuutta muutaman viikon. Ryvin itsesäälissä ja vinguin kuinka mikään ei tunnu miltään ja kaikki on ihan tyhmää.

Vaikka olenkin varsin herkkä käymään ylikierroksilla, nyt vain lojuin sohvalla jatkuvasti jotain pientä herkkua mässyttäen.

Lyhyen tilanneanalyysin jälkeen luontaistuotteisiin perehtynyt ystäväni ehdotti kokeiltavaksi Maca-jauhetta, siinä kun olisi monta hyvää ominaisuutta.

Saisin siitä energiaa, se tuuttaisi jotain ihme valkuaisaineita kroppaan, tukisi henkistä ja fyysistä suorituskykyä sekä lietsoisi lisäpotkua libidoon.

Tuohon viimeksi mainittuun en uskonut pätkääkään, sillä rintamalla oli ollut kuollutta jo pitkän aikaa. Oikeastaan epäilin koko jauheen tehokkuutta mutta ei kun kokeilemaan, ei kai siitä haittaakaan ole?

Aloitin eräänä maanantaina. Maku oli paljaaltaan ihan järkyttävä, ensimmäinen maistelusatsi tuli ylös paineella ja osui keittiön kaappiin.

Hioin omaa profiiliani, selailin mahdollisia tulevia sulhasehdokkaita ja huiskin tykkäyksiä joka toiselle.

Ruokaan tai juomaan sekoitettuna rohto oli siedettävää, huomasin virkistyväni jo heti samana päivänä. Oikeastaan heti aamusta lähtien päivän askareet lähti rullaamaan oikein mukavasti eikä loppupäiväkään huono ollut.

Tiistaina aamupuuron jälkeen reipastuin entisestään. Muistaakseni siivosin keittiön lattiasta kattoon ja muistelin haikeana, minkälaista seksiä minulla joskus olikaan.

Illalla rekisteröidyin Tinderiin ja vietin sen parissa hyvinkin kaksi tuntia. Hioin omaa profiiliani, selailin mahdollisia tulevia sulhasehdokkaita ja huiskin tykkäyksiä joka toiselle.

Voi sitä riemun määrää keskiviikkona kun fiilikset oli taivaissa.

Alkoi makuuhuoneen uudelleenorganisointi. Asettelin sängyn päälle koristetyynyjä, värikoodasin lakanat, tein kaikkeni että Feng shui on kosher. Sielua riepoi erotiikan puute, joten Tinder avautui puolen tunnin välein.

Haaveilin uudesta poikaystävästä ja muutamia juttukavereita sieltä löytyikin.

Viestittely tosin tuppasi kuivumaan kasaan koska keskittymiskykyni oli kuin oravalla: uu käpy tuolla, aa linnunpesä täällä, oo nyt on pakko leikkiä lyödä, rairai!

Torstaina oli meininki oli jo ihan hervotonta. Mieli halaji toimintaa, kroppa räytyi hartaasta toiveesta saada seksiä. Tinderissä erään mukavan miehen kanssa viestittely oli edennyt lupaavasti, treffejä suunniteltiin toden teolla. Suunnittelin itselleni hääpukua.

Perjantaina olin kaikesta energisyydestä ja libidon lentämisestä johtuen suorastaan pitelemätön, jopa aavistuksen maaninen.

Taikajuomatohtorini teki tilanneanalyysin ja totesimme yhteen ääneen, että ylikierrokset johtuvat maca-taikapulverista. Se oli syytä lopettaa tai ainakin rutkasti vähentää.

Tinderistä oli kuitenkin löytynyt se yksi mukava tyyppi, hänen ansiostaan selibaattini sai iloisen lopun.

Tykästyimme toisiimme sen verran paljon, että viestittely jatkuu vieläkin satunnaisesti vaikka sen kummempaa sutinaa ei enää ole. Ei huano.

Kirjoittaja on iloluontoinen iisalmelainen.

sari.kangaskokko@gmail.com