Mielipide: Voiko Trump jatkaa vielä toiselle kaudelle? – Onko hän peräti kierompi kuin se kuuluisa "savolainen korkkiruuvi"

Korkkiruuveja on moneen lähtöön. Katja Luoma/ESS

Raimo Rönkkö

Istuva USA:n presidentti Donald Trump ei ole myöntänyt häviötään murskatappiostaan huolimatta, vaan on haastanut osavaltioiden vaalitoimituksia erinäisiin oikeusasteisiin, mikä saattaa johtaa siihen, ettei valitsijamiehiä voidakkaan nimetä määräaikaan mennessä johtuen tarkoituksella viivytetyistä oikeus taisteluista?

Tämä voi kuin voikin johtaa siihen amerikkalaiseen ihmeellisyyteen, jotta USA:n senaatti valitseekin presidentin, joka on tätä nykyä vielä republikaanien hallinnoima 53 - 47 edustajaluvuin istuvan varapresidentin johtaessa puheenjohtajana senaattia, joka on republikaani ja jonka ääni on aina ratkaiseva äänestyksessä tasatulokseen päädyttäessä!

Nähtäväksi jääneekin, onko istuvalla presidentillä Donald Trumpilla ketunhäntä kainalossaan ja onko hän peräti kierompi kuin se kuuluisa "savolainen korkkiruuvi" Las Vegasin hotellien ja pelikasinojen merkittävänä omistajana?

Kommentoi