Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Seuraamme tiiviisti poikkeustalven tapahtumia – Hyödynnä tilaustasi ja lue, miten selviämme yhdessä

Kerromme luotettavasti, miten poikkeustalvi vaikuttaa arkeen. Annamme myös vinkkejä siihen, miten selviät esimerkiksi energiakriisistä tai kustannusten noususta.

Mainos | Poikkeustalvi tarkoittaa eri ihmisille erilaisia asioita. Yhdistävää kuitenkin on se, että poikkeustalvi koskettaa meitä jokaista tavalla tai toisella. Karuimmillaan inflaatio puree yksityishenkilön kukkaroon niin, ettei raha riitä sähkölaskun jälkeen ruokaan. Toisella poikkeustalvi valvottaa yöllisinä pyykkihetkinä edullisinta sähköä metsästäen. Kolmatta harmittaa, kun kuntosalin sauna ei ole aina lämpimänä, kuten tähän saakka.

Me Mediatalo Keskisuomalaisessa kokoamme sivuillemme juttuja poikkeuksellisen talven aiheista. Kerromme, miten sota Euroopassa ja siitä voimistunut kustannusten nousu vaikuttavat tavallisten ihmisten elämään omalla alueella. Seuraamme tiiviisti poikkeustalven tapahtumia ja annamme vinkkejä tilanteesta selviämiseen – olipa oma tilanteesi millainen tahansa.

Lue poikkeustalven jutut ja muut digisisällöt

Tiesitkö, että olemme koonneet kaikki poikkeustalveen liittyvät jutut yhdeksi kokonaisuudeksi? Poikkeustalveen liittyvät jutut ja kaikki tilauksesi digisisällöt ja muut sähköiset palvelut saat käyttöösi Mediatunnuksella. Samalla tunnuksella hoidat näppärästi myös tilaukseesi liittyviä muutoksia, kuten jakelu- tai osoitteenmuutoksia. Poikkeustalvi-aihekokonaisuuden löydät täältä.

Näin saat Mediatunnuksen käyttöösi

Mikäli digisisältöjen lukeminen ja kirjautuminen ei ole entuudestaan tuttua, seuraa ohjeita ja aloita tilauksesi entistä laajempi käyttö.

Jos sinulla ei ole vielä Mediatunnusta, voit luoda sen täällä.

Mikäli sinulla on Mediatunnus, mutta et muista salasanaasi, voit vaihtaa salasanasi tästä linkistä. Mediatunnuksen käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

Jos sinulla on jo Mediatunnus, mutta et ole liittänyt sitä tilaukseesi, voit liittää asiakasnumerosi käyttäjätiliisi Omat tiedot -sivulla, jolle pääset tästä.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Asiakasnumerosi löydät esimerkiksi tilauslaskusta. Voit myös kysyä asiakasnumeroasi lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €).

Tarvittaessa lisäohjeita löydät täältä.