Mainos: LähiTapiola Itä

Tiedätkö, missä Ylä-Savossa pelti kolisee?

Meillä Savossa välimatkat ovat pitkiä, ja auto on monelle tarpeellinen joka ikinen päivä. Tunnetko sinä seudun yleisimmät vaaranpaikat ja vahingot?

Mainos | LähiTapiola tuntee aidosti paikallisena yhtiönä Ylä-Savon tiet ja vaaranpaikat. Tiesitkö sinä, että esimerkiksi Iisalmessa paha kolarirysä on Kuutolankadun ja Pohjolankadun risteyksessä. Siitäkin huolimatta yleisin vahinko ei satu risteyksessä, vaan parkkipaikalla. Iisalmen parkkipaikoilla pelti kolisee noin 200 kertaa vuodessa. Siihen auttaa pysäköintivakuutus, joka korvaa pysäköidylle ajoneuvollesi tuntemattomaksi jääneen toisen auton aiheuttaman vahingon.

Savossa moni ajaa pitkiä välimatkoja. Kaikkiin kaskoihimme kuuluu eläintörmäysvakuutus esimerkiksi hirvikolareiden varalle – niitä sattuu Ylä-Savossa paljon muun muassa Iisalmen ja Lapinlahden välillä. Kun välimatkat ovat pitkiä, autolle on tarvetta usein jokaisena arkipäivänä. Pärjäisitkö sinä arjessa, jos autosi joutuu korjaamolle? Siihen auttaa onneksi sijaisautovakuutus, jolla saat sijaisauton käyttöösi, kun omasi on korjattavana.

Suomen suosituin autovakuutus

LähiTapiolan autovakuutus on syystäkin Suomen suosituin*. Maksimibonusta voi kertyä jopa 80% liikennevakuutuksesta, ja saat samat edut perheen jokaiselle autolle. Kaikkiin kaskoihin kuuluu eläintörmäysvakuutus, ja Laajassa ja Loistokaskossa myös pysäköintivakuutus. Bonusturvalla bonukset eivät laske edes kolarin sattuessa. Keskittämällä vakuutuksesi LähiTapiolaan, saat Omaetualennusta jopa 17%. Kaiken lisäksi saat vakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta.

Autovakuutus eli kasko ja liikennevakuutus yhdessä korvaavat autollesi tai sen varusteille sattuneita vahinkoja sekä vastapuolen henkilö- ja esinevahinkoja. Autovakuutukseen kuuluu kasko ja liikennevakuutus. Kaskovakuutuksen laajuuden voit valita oman tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Autovakuutusten kilpailutus ja vertailu kannattaa, sillä näin löydät itsellesi parhaimman vakuutuksen. Halvin autovakuutus ei aina ole järkevin vaihtoehto. Suosittelemme vakuutusten sisällön vertailua ja huomioimaan erityisesti, mitä vakuutus korvaa vahinkotilanteessa.

Millainen autovakuutus sopii minun autolleni?

Loistokasko

Kun otat autoosi Loistokaskon, voit ajaa turvallisin mielin, sillä tämä vakuutus takaa sinulle parhaimman mahdollisen turvan. Kaikkien Laajan kaskon vakuutusten lisäksi Loistokasko takaa sijaisauton käyttöösi, jos autosi on korjauksessa kaskovahingon tai matkan keskeytymisen takia.

Laaja kasko

Laaja kasko on hyvä valinta uudelle tai uudehkolle autolle. Se on nimensä mukaisesti laajempi versio Peruskaskosta, joka tuo lisäturvaa tuulilasille, lunastusetuun, bonuksiin ja pysäköintiin. Pysäköintivakuutus korvaa toisen osapuolen ajoneuvollesi aiheuttamat kolhut, vaikka tekijä jäisi tuntemattomaksi. Lasivakuutus taas korvaa tuulilasille aiheutuneita vahinkoja esimerkiksi kiveniskemästä.

Peruskasko

Peruskasko on järkevä valinta jo hieman vanhemmalle autolle, jolla alkaa olla kilometrejä mittarissa. Se sisältää kolarointivakuutuksen, joka korvaa vahingot, jos ajoneuvo törmää tai esimerkiksi suistuu tieltä. Luonnonilmiövakuutus korvaa myrskyn aiheuttamat vahingot, kuten puun kaatumisen auton päälle.

Osakasko

Suosittelemme Osakaskoa, jos haluat kattaa vain tiettyjä riskejä ja auton myyntiarvo on alhainen. Vaikka Osakasko ei ole niin kattava kuin muut kaskovaihtoehdot, saat Osakaskolla kuitenkin laajempaa turvaa kuin pelkällä liikennevakuutuksella. Autopalveluvakuutus auttaa, jos vanhakin auto jää tien reunaan. Osakasko korvaa pääosin riskejä, joihin et voi monesti itse vaikuttaa, kuten eläinkolarin, tulipalon, ilkivallan ja varkauden aiheuttamia kuluja.

Autopalveluvakuutuksesta ja Hätäpalvelusta apua, jos matka katkeaa

Kaikkiin henkilö- ja pakettiautojen kaskoihin sisältyvä autopalveluvakuutus tuo turvaa matkantekoon. Tien päällä voi sattua yllättäviä tilanteita. Jos et kaskovahingon tai teknisen vian takia pysty jatkamaan matkaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme.

Me tunnemme Pohjois-Karjalan tiet. Ajammehan niillä itsekin

Paikallisena yhtiönä palvelemme sinua henkilökohtaisesti. LähiTapiola Itä toimii Ylä- ja Koillis-Savon alueella. Voit hoitaa autovakuuttamisen sinulle sopivassa kanavassa lähikonttorilla, puhelimitse tai verkossa. Kaikissa kanavissa sinua palvelee kotikulmiesi LähiTapiolalainen. Osaamme auttaa valitsemaan sinulle sopivan vakuutuksen – ajammehan samoilla teillä itsekin.

Lue lisää lahitapiola.fi/auto

tai soita 017 684 3800

*(Traficom: Ajoneuvojen rekisteröintitilasto).