Mainos: Kaisanet oy

Kaisaperhe - Yhdessä yhteisön hyväksi

Kainuun Puhelinosuuskunta ja Iisalmen Puhelinyhtiö ovat toimineet yli 120 vuoden ajan helpottaakseen ihmisten yhteydenpitoa. Osuuskuntien omistaman Kaisanetin uudistama Kaisaperhe-jäsenetuohjelma jatkaa alueen elinvoimaisuuden kehittämistä nykyaikaisen yhteisön muodossa.

Kaisanetin toimitusjohtaja Jani Moilanen (vasemmalla) ja kuluttajapalvelujen liiketoimintajohtaja Esa Reis kertovat, että Kaisanetin tavoitteena on kehittää alueen elinvoimaisuutta investoimalla ja kehittämällä palveluja.

Mainos| - Kaisanetissä meille tärkeää on alueen elinvoimaisuus, jota haluamme edistää, kehittää ja vaalia yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Se tarkoittaa uudistumista omassa toiminnassamme, jonka seurauksena voimme mahdollistaa positiivista kehitystä myös koko alueelle, Kaisanetin toimitusjohtaja Jani Moilanen sanoo.

Moilanen alleviivaa osuuskunta-ajattelusta nousevan yhteisöllisyyden merkitystä myös nykyaikaisen, kannattavaa liiketoimintaa tekevän yrityksen arvoissa.

Haluamme omalta osaltamme uudistaa ja nostaa alueen kilpailukykyä Suomen kärkikaartiin. Paikallisena toimijan panostamme investointien ja palveluiden tarjoamisen kautta alueen kehittymiseen, ihmisten hyvinvointiin ja elämisen mahdollisuuksiin.

Jäsenetuohjelma myös elää ihmisten arjessa ja juhlassa joustavasti mukautuen erilaisiin elämäntilanteisiin

Yhteisöllisyys merkitsee Kaisanetille paitsi aluetaloudellista näkökulmaa, myös suhdetta alueen ihmisiin. Maaliskuussa julkaistava Kaisaperhe on uudistettu, tuore versio olemassa olevasta jäsenetuohjelmasta, johon kuka tahansa Kaisanetin palveluita käyttävä kuluttaja- tai yritysasiakas voi liittyä. Kaisaperhettä kehitetään lähivuosien aikana yhteisöllisempään suuntaan, joka tarjoaa paitsi etuja, myös joustavuutta asiakkaiden erilaisissa elämäntilanteissa, Kaisanetin kuluttajapalvelujen liiketoimintajohtaja Esa Reis avaa jäsenetuohjelman ajatusta.

Etuohjelma kokoaa alleen Kaisanetin tuoteperheen eli hyvän elämän mahdollistavan digitaalisten palvelujen valikoiman joustavaksi kokonaisuudeksi.

-Kaikki samassa taloudessa asuvat voivat hyödyntää Kaisaperheentarjoamia etuja – kuten huippunopeaa nettiä tai runsasta tv-tarjontaa. Jäsenetuohjelma myös elää ihmisten arjessa ja juhlassa joustavasti mukautuen erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kaisaperheen etuja ovat muun muassa tuotetuki sekä jatkuvat ja kertahankintaan oikeuttavat edut. Osa niistä on yhtiön omia tuote-etuja, osa yhteistyökumppaneiden etuja. Monissa yhteistyökumppanuuksissa takana on Kaisanetin taloudellinen tuki muun muassa urheilun ja kulttuurin aloilla.

Yhteisöön kuuluu aina mahdollisuus vaikuttaa, ja se on tulossa osaksi myös Kaisaperhettä. Etuohjelmaan tulee lähiaikoina osio, jossa pääsee jäsenasioiden hoitamisen ohella ottamaan kantaa muun muassa yhteisön yleishyödyllisiin asioihin, antamaan palautetta ja osallistumaan keskusteluun palveluista. Se voi toimia ideointikanavana myös siinä, kuinka globaaleja trendejä kotiutetaan paikalliselle tasolle.

- Maailmalla yhteisöllisyydessä nousee koko ajan uusia trendejä, ja haluamme asiakkaidemme olevan niissä mukana meidän kanssamme.

Yksi Kaisanetin strateginen painopiste on kestävä kehitys, jonka tavoitteena on minimoida yhtiön hiilijalanjälki kaikessa sen toiminnassa.

- Tämän merkitys korostuu koko ajan, ja uskon ihmisten tekevän yhä enemmän valintoja ympäristöasioihin nojautuen. Tällainen työ on pitkäjänteistä, jossa edetään pala kerrallaan. Me emme ole tekemässä sitä yksin, vaan yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaiden kanssa, Jani Moilanen päättää.

Kaisaperhe

• Jäsenasiakkaana olet Kaisanetin asiakas ja KPO- tai IPY-osuuskunnan jäsen

• Jäseneksi voit liittyä, kun sinulla on käytössä Kaisanetin laajakaistaja /tai kaapeli-tv-liittymä

• Kaisaperheen kuukausiraha on jatkuva 4% alennus laajakaista- ja kaapelitv-kuukausimaksusta

• Kaisaperheen vaihtuvia etuja ovat tuote- ja palvelutarjoukset, joista ilmoitetaan jäsenpostissa

• Lisäksi jäsenenä voit saada tapahtuma- tai ottelulippuja ja alennuksia sisäänpääsymaksuista

www.kaisanet.fi

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, ICT-palveluiden ja digitalisaation asian-tuntijayritys. Meiltä saat digitaaliset ratkaisut arjen ja juhlan sujumiseksi se-kä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset.

Asiakaspalvelu 0800 391 234 avoinna ma-pe klo 8-17,

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

www.kaisanet.fi