Iskeekö sinuunkin nostalgianälkä karkkihyllyllä? Vuosikymmeniä vanhat maut vetävät ja tuotannosta poistettuja namusia vaaditaan takaisin 29.7.2022 16:00 Karkkien suosio ei laske – nämä maut viehättävät suomalaisia 29.7.2022 16:00 | Päivitetty 29.7.2022 21:32
Karkkien suosio ei laske – nämä maut viehättävät suomalaisia 29.7.2022 16:00 | Päivitetty 29.7.2022 21:32
Kirsi Hyytiäinen onnistui nappaamaan siivun Sveitsin suklaamarkkinoista – nyt hän tekee samaa Suomessa 18.4.2022 12:00
Yrittäjän onnenpotku, lammasfarmin tunnelmaa ja kymmenvuotias elokuvatähti – näköislehti ilmestyy joka päivä läpi pääsiäisen ja tarjoaa kertomuksia suoraan elävästä elämästä 15.4.2022 7:00
Uusi tupakkalaki eduskuntaan – tupakka-askeista vähemmän houkuttelevia ja tupakointikielto leikkikentille ja yleisille uimarannoille 23.9.2021 15:20 | Päivitetty 23.9.2021 16:34
"Ruoalla ei ole pakko olla nimeä tai tarkkaa reseptiä, silti se voi olla hyvää" – ruokakirjoittaja Satu Koiviston arjen ruokarumba helpotti, kun hän keksi paahtaa kasvikset uunissa 19.8.2021 6:00
Ira Blomberg-Kantsilan kolumni | Muistisairas äitini on minulle kuin kivireki 4.7.2021 7:00 | Päivitetty 4.7.2021 13:06
Leipuri-kondiittoriopiskelijat loihtivat kaksi erilaista kakkua äideille – katso reseptit 6.5.2021 6:00 | Päivitetty 8.5.2021 18:13
Pääsiäismunien lelukapseleissa paljastui turvallisuuspuutteita Tullin ja Tukesin valvonnassa 30.3.2021 14:29 | Päivitetty 30.3.2021 15:29
Nuutunut olo ja samea iho saivat väistyä – Tiina Savolainen, 40, kokkaa terveellisempiä herkkuja, jotka ovat mahdollisimman puhtaita ja värikkäitä 18.2.2021 6:00 | Päivitetty 18.2.2021 10:17
Koulutus | Suklaakoreja 3D-tulostimessa – Ylä-Savon ammattiopistossa perehdytään uusimpaan teknologiaan ruoanlaitossa ja leipomisessa 4.2.2021 14:15
Oikein valittu tuoksu voi lisätä ruokatuotteiden myyntiä jopa 40 prosenttia – "Kun asiakas ei tiedosta tuoksua, se toimii parhaiten", sanoo kauppatieteiden tohtori Kaisa Sandell 16.12.2020 6:00
Kun tyttöjen leivontakerho kokoontuu, suklaata ja voita ei säästetä – "Lopputulos on aina yllätys, mutta se ei haittaa" 29.10.2020 6:00
Jos juot nelisen kuppia kahvia päivässä, olet keskivertokahvittelija – "Kohtuullisesti käytettynä kofeiini on viaton piriste", sanoo professori Pertti Mustajoki 23.9.2020 6:00
Syötkö täytekakkua hopea- vai muovilusikalla? "Ruokailunautintoon vaikuttaa moni muukin asia kuin tekninen osaaminen", sanoo molekyyligastronomiaan perehtynyt professori Anu Hopia 2.7.2020 7:00
Suklaiset nuotiobanaanit sulavat kaikkien suussa perheen yhteisellä retkellä – eräkokki Anssi Lohvansuu valmistaa lohikeitonkin luonnon helmassa 9.4.2020 7:00
"Olen rauhoitellut itseäni napsimalla pikkumakeisia" – Lievitätkö koronastressiä herkuilla? Stressisyömisen voi panna kuriin ja tilalle keksiä terveellisempiä vaihtoehtoja 5.4.2020 10:00