tiistai 23.4.2018
Yrjö, Jyrki, Jyri, Jori, Jiri, Yrjänä

Yrittäjä, onko sinulla ratkaisu fiksuun arkeen?

Jos sinulla on pieni yritys ja sillä on suuri ratkaisu siihen, miten kuluttajan arki on fiksumpaa, vastuullisempaa ja ekologisesti kestävämpää, niin Fiksu arki -yrityskilpailu on juuri sinulle. Kisan kautta voit saada isoja sparraajia ja kymppitonnin kehitysrahaa kevääksi 2018.

Suora lainaus Sitran sivulta:

”Fiksu arki -yrityskilpailu etsii pienyrityksiä, joiden tuote tai palvelu auttaa kuluttajia tekemään kestäviä arjen valintoja. Kilpailu nostaa näitä ratkaisuja esille ja tukee niiden jatkokehitystä. Ratkaisut voivat esimerkiksi pienentää hiilijalanjälkeä tai säästää luonnonvaroja, ja niitä hyödyntämällä kuluttajat voivat parantaa arkielämänsä ekologista kestävyyttä. Haemme ratkaisuja asumiseen, liikkumiseen, ruokailuun, tavaroihin ja palveluihin sekä muuhun arkeen.

Kisan 10 parasta pienyritystä pääsee mukaan #Fiksuarki-kehitysohjelmaan. Voittajayritykset saavat kumppanikseen ison yrityksen, tukea ratkaisunsa kehittämiseen ja kokeilemiseen kuluttajien kanssa sekä kymppitonnin kehitysrahaa.

Mukana yrityskumppaneina ovat Fazer, IKEA, K-ryhmä, OP, Paulig, Realia Group, SATO, Tori.fi, Valio, Viking Line ja YIT.”

Ilmoittautumisaikaa on 4.12. saakka.

Huom. kisa ei ole toiminimellä toimiville yrittäjille! Palkinnot ovat yritysrahoitusta, jota ei voi myöntää luonnollisille henkilöille.

Kisan järjestää Sitra, jonka sivuilla on kilpailun tietojen ja ilmoittautumisen lisäksi tietoa ympäristövaikutuksista ja siitä, miten maailma muuttuu esimerkiksi tavaran omistamisesta tavaran käyttämiseen. Klikkaa tätä linkkiä ja pääset Sitran sivulle. Ota osaa, vinkkaa tutulle!


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *