lauantai 24.3.2018
Gabriel, Kaapo, Kaapro, Kaappo

Vapaaehtoistyö on iloa ja virkistystä

Vapaaehtoistyö on parhaimmillaan iloa ja virkistystä itselle ja muille. Vapaaehtoistyötä on hyvin monenlaista. Iisalmessa K-Citymarketissa avattiin 2.12. ”100 x iloa” –valokuvanäyttely, jossa oli esillä monipuolinen iisalmelainen ja yläsavolainen vapaaehtoistyö kuvina.
Vapaaehtoistyö on suuri voimavara kaikkialla. Vapaaehtoiset toimivat lukemattomissa tehtävissä avustajina, ohjaajina, tukihenkilöinä, asioidenhoitajina, vertaisohjaajina sekä ystävätoiminnassa.
Tilaisuuden avasi Iisalmen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Åhman. Hän kiitti vapaaehtoistyötä tekeviä järjestöjä, yhteisöjä ja yhdistyksiä. Åhman totesi, että näyttely kertoo vapaaehtoisten tärkeästä työstä ja yksinkertaisista tavoista tuottaa iloa itselle ja muille. Kampanjan ja tapahtuman avulla on tarkoitus nostaa esiin vapaaehtoistoiminnan tärkeyttä, saada mukaan uusia ihmisiä toimintaan ja auttaa löytämään itselle sopivia vapaaehtoistehtäviä.
Näyttelyä ovat olleet toteuttamassa Vireää vapaaehtoistoimintaa verkosto, Intry Iisalmen Nuorison Tuki, Voima-hanke ja Iisalmen Citymarket. Kampanja on osa Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaa.
Kuvassa: Vasemmalta seniorien ATK-yhdistyksen Savonetin vertaisohjaajat Eeva Cajan, Kirsti Häkkinen, Maija-Liisa Väisänen, Seija Sonninen, keskellä edessä on kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Åhman.


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *