tiistai 23.4.2018
Yrjö, Jyrki, Jyri, Jori, Jiri, Yrjänä

Tuntuuko välillä kuin olisit zombi? Sinulle on mielenkiintoinen tarjous…

”Haetaan: zombeja.

Eduksi katsomme kömpelön, suorastaan kuolonkankean kävelyn sekä halun syödä eläviä ihmisiä, etenkin aivoja. Viihdyt suuressakin tiimissä kollegoidesi kanssa, mutta pystyt jahtaamaan eläviä myös itsenäisesti.

Aiempaa koulutusta tai kokemusta ei vaadita, mutta voit olla esimerkiksi kauhuviihde-genressä esitetyn voodoo-uskonnon, kirouksen tai eettisesti arveluttavien tieteellisten ihmiskokeiden tulos.”

Iisalmen nuorisopalvelut järjestää nuorille zombiejuoksun 31.10. Mansikkaniemellä. Lue lisää tapahtumasta, linkki.

Aikuiset ja kaikki ainakin yläkouluikäiset nuoret saavat tulla mukaan zombeiksi. Zombit pukeutuvat ja heidät maskeerataan eläviksi kuolleiksi.

Zombit koulutetaan tehtävään 12.10. kello 18 Mansikkaniemellä. Ilmoittaudu Zombiksi Po1nt-palvelussa, tässä on suora ilmoittautumislinkki.

Itse juoksukisaan voivat osallistua nuoret, yläkouluikäiset juoksijat. Tehtävänä on etsiä 2-4 hengen tiimeissä Mansikkaniemessä sijaitsevalta Suomen sodan polulta tehtävärastit ja samalla väistellä zombeja.

Jo pelkkä ajatus zombiejuoksusta syysillassa puiden suhistessa on niin jännä, että tulee melkein pissit housuun – varmasti hauska tapahtuma niin urheille juoksijoille kuin turvallisenpelottaville zombeille!

Iik, apua, zombi!

Kuten aina, niin tähänkin tapahtumaan ja myös koulutukseen voi liikkua viisaasti – Mansikkaniemelle on lyhyt matka pyöräillä keskustasta, tai kerää vaikka täysi kimppakyytiauto.

 

Lue zombeista lisää vaikka Wikipediasta.

 

Teksti Sari Mulari, Ylä-Savo liikkuu viksusti -hanke


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *