torstai 22.3.2018
Vihtori

Suomen lauluja ja joulun taikaa

Haluaisitko päästä laulamaan Suomen kauneimpia lauluja, maakuntalauluja? Ehkäpä jokin maakuntalauluista on juuri sinulle mieluinen tai aivan uusi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osalliseksi laulamaan yhdessä. Iisalmen Kalevalakuoro ja Iisalmen Puhallinorkesteri laulattavat 29.11. klo 18 Iisalmen kulttuurikeskuksen Eino Säisä -salissa. Jokaisella on siis mahdollisuus tulla, koska tilaisuuteen on VAPAA PÄÄSY. Tilaisuus on osa Iisalmen kulttuurikeskuksen Suomi100-juhlaviikkoa.

Iisalmen Kalevalakuoron hanke Laulun lahja – Lottakuorosta juhlavuoteen saa kauniin ja tunnelmallisen päätöksen joulukuun 2. adventtina. Kuoromme on juhlistanut 100-vuotiasta Suomea useilla esiintymisillä yksin ja yhdessä. Olemme vieneet laulun lahjaa ja iloa iisalmelaisiin palvelukoteihin, pitäneet kevätkonsertin ja olleet juhlistamassa suomalaista luontoa Tiilikkajärven kansallispuistossa. Olemme tehneet yhteistyötä muiden pohjois-savolaisten kuorojen kanssa sekä osallistaneet yleisöä mukaan laulamaan.

Joulukuussa, 2.adventtina, pääsee tunnelmoimaan suomalaisten joululaulujen äärelle. Iisalmen Kalevalakuoro konsertoi Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkossa 10.12. klo 15. Tänä vuonna ohjelmisto koostuu täysin suomalaisista joululauluista. Mukana on perinteisiä joululauluja, uudempaa tuotantoa sekä joitain menevämpiäkin kappaleita. Matkaamme ketun matkassa tuomassa joulunsanomaa, tunnelmoimme talvi-iltana, ihailemme koristeissaan kiiltävää kuusta ja iloitsemme joulun ajasta.

Vuonna 2018 Iisalmen Kalevalakuoro juhlii, kuoromme täyttää 75 vuotta.


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *