torstai 22.2.2018
Tuulikki, Tuuli, Hilda, Tuulia

PK-37 D 12 tyly isäntä

Palloliiton Itä-Suomen piirin syyskierron pyörähti käyntiin D 12 ikäluokassa Iisalmessa.
PK-37/sinivalkoinen oli turnausjärjestäjänä lauantaina 5.8. Haukiniemen nurmella. Isäntäjoukkue voitti pelaamansa pelit PK-37/sinistä vastaan 3-1 ja Kuopion Pallokissat puolestaan taipuivat 14-1. Myös PK-37/sininen voitti toisen ottelunsa Ylämyllyn Yllätystä vastaan luvuin 4-2.
Sadekuuroisessa säässä pelatussa turnauksessa oli vieraina Kuopion Pallokissat, WKJ-Varkaus, SiPS-Siilinjärvi, Jippo-j-Joensuu ja Yllätys-Ylämyllyltä.
Turnaus oli vieraiden mukaan upeasti järjestetty ja henki oli mahtava. Kaikki juniorit pelasivat korkealla moraalilla.Joukkueenjohtaja Pekka Mäkinen kiitteli myös joukkueensa talkoolaisia panoksistaan turnauksen järjestelyissä. Meillä on Iisalmessa mahtavat puitteet järjestää turnauksia, Mäkinen kiitteli myös kaupungin kenttätilannetta ja niiden tasoa.


  • Kommentit

    • Leon Derek

      Hei, herra Leon Derek, yksityisten lainojen luotonantaja, ja olen täällä tekemään unelmasi totta lainaksi. Tarvitsetko lainan kiireellisesti? Tarvitsetko lainaa maksamaan velkasi? Tarvitsetko lainaa laajentamaan yritystäsi tai aloittamaan oman yrityksenne? Olemme täällä sinulle, jossa on alhainen 2 prosentin korko ja saat 3 000 euron lainamäärän 500 000 000 euron suuruiseen lainaan ja enintään 40 Vuoden lainan kesto, Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille ja järjestöille. Ota yhteyttä osoitteeseen derekfastloan@gmail.com

    Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *