torstai 22.2.2018
Tuulikki, Tuuli, Hilda, Tuulia

Onko tässä Suomen hienoin pyöräparkki?

Jyväskylään on avattu uusi Sepän kauppakeskus, jossa on polkupyörille oma parkkitila. Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS ry vaikuttaa aktiivisesti pyöräilyn olosuhteisiin Jyväskylän seudulla.

Toimivat pyöräparkit on todettu erittäin hyväksi keinoksi lisätäkin pyöräilyä. Yhden auton vaatimaan tilaan myös mahtuu monta pyörää!

Todennäköisesti myös Sepän kauppakeskuksen kiinteistönhuollosta vastaava arvostaa sitä, että pyörätelineitä ei tarvitse kaivella lumesta esiin.

 

 

Kuvat Jyväskylän Pyöräilyseura, teksti Sari Mulari Ylä-Savo liikkuu viksusti -hanke

 


 • Kommentit

  • Santtu Lindroos

   Muuten hyvä mutta miksi tuollaiset vanteentappotelineet mihin ei saa pyörää lukittua rungosta ?

   • pielakas

    Kohta nähtäneen pyöriä sivuittain ja telineiden päissä, jolloin rungosta lukitseminen onnistuu. Tilaa omiin sovelluksiin näyttäisi olevan.

    • pielakas

     Ja kyllä ihmiset keksivät noissa oikeissa paikoissakin soveltuvia asentoja pyörille – olisikohan pystyasento suotuisampi? Tuo kaikki näyttävä epäjärjestys olisi hyvää mainosta pyöräilyseuran asiantuntemukselle…

   • Ylä-Savo liikkuu viksusti

    Se on todella hyvä kysymys, ei tämäkään täydellinen ole. Jos Ylä-Savon alueelle tulee vastaavantapaisia suuria rakennusprojekteja, niin päättäjät ja suunnittelijat huomio, sinne pyörähalliin sitten runkolukittavat telineet kiitos!

  Jätä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *