keskiviikko 21.3.2018
Pentti

Uudella kurssilla syntyy nuorten tapahtuma

Vieremän lukion tapahtumatuotannon kurssin opiskelijat ovat Konsta Kaurala, Iida Rahkonen, Anniina Huttunen, Edith Räisänen, Iidalena Laitinen ja Emma Karppinen. (Kuva: Susanna Kauppinen)

Vieremän lukiossa alkoi tänä syksynä uusi ja hieman erilainen kurssi, tapahtumatuotanto. Kurssin tavoite on suunnitella ja toteuttaa tapahtuma sekä lisätä Pohjois-Savon lukioiden välistä yhteistyötä.

Tapahtuman tuottaminen sisältää paljon erilaisia osa-alueita. Kurssilla mainostetaan, hankitaan näkyvyyttä, suunnitellaan, budjetoidaan, tehdään yritysyhteistyötä ja lopulta toteutetaan tapahtuma.

Kurssi on ensimmäinen laatuaan Vieremällä. Opettajanamme toimii tapahtumatuottajaksi opiskeleva Susanna Kauppinen.

Kurssilla pyritään antamaan meille opiskelijoille kuva, minkälaista on tuottaa tapahtuma ja mitä kaikkea siihen vaaditaan.

TATU-tiimissä on mukana kuusi opiskelijaa ja jokaiselle on jaettu omat vastuualueet; tuottajat vastaavat esimerkiksi budjetoinnista ja aikataulutuksesta ja mediavastaavat näkyvyydestä.

Varsinaista tapahtumaa pohdittiin pitkään ja hartaasti. Lopulta aloimme tuottamaan tapahtumaa Lukio HUASTE, josta Pohjois-Savon lukiolaiset kuulevat jo ensi viikolla lisää.


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *