keskiviikko 25.4.2018
Markku, Marko, Markus

Ulkomaiset rötöstelivät Ylä-Savossa

(Kuva: Jaakko Heiskanen)

Viime sunnuntaina Oulussa kiinniotettujen kolmen ulkomaalaisen miehen epäillään syyllistyneen lähipäivinä ainakin Ylä-Savon, Kainuun ja Oulun alueella useisiin asuntomurtoihin, varkauksiin ja niiden yrityksiin.

Miehet ovat olleet liikkeellä vuosimallin 2003 mustalla farmarimallisella Ford Focuksella, jossa Romanian rekisterikilvet MM09UPA.

Miehet on pidätetty ja heitä tullaan vaatimaan vangittavaksi. Miesten hallusta on löytynyt muun muassa erilaisia kelloja ja koruja, joiden epäillään olevan peräisin asuntovarkauksista.

Mikäli kyseisestä ajoneuvosta ja sillä liikkuneista henkilöistä on havaintoja jossain päin maata, niistä pyydetään ilmoittamaan joko sähköpostilla teematiimi.oulu@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 029 541 6194.


  • Kommentit

    • Työvoimapula? Saatana!

      Mikä helevetti on tässä maassa, että näitä rikollisia rosvoja ei saada ajetuksi helevettiin. Onko tässä maassa Predenttiä ja armeijaa enää olemassakaan. Saatana, näitä hyysätään ees-taas, käräjille ja sitten linnaan. Paljonko se tämä hyysääminen maksaa veronmaksajille. Eikö rajoja saada tukituksi. Alkaa jo rueta tunteet kuumenemaan, näiden ryöväreiden ja kotivävyjen kanssa. Kai se nyt laki vaatii, että kuri ja järjestys on säilyttävä. On se ihme, että velkaisessa ja velaksi elävässä maassa rosvot heiluuvat miten haluaavat??

    Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *