maanantai 26.2.2018
Nestori

Tolkun ihmiset ovat rautaa!!! – Teemu Selännekin ylistää Jyri Paretskoin kolumnia

Tästä kaikki alkoi. Presidentti Sauli Niinistö jakoi Iisalmen Sanomissa julkaistun Jyri Paretskoin kolumnin Facebook-sivullaan. Teemu Selänne kommentoi asiaa Twitter-tilillään (Kuva: Katja Kaikkonen)

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne kehuu vuolaasti Jyri Paretskoin ”Tolkun ihmiset” -kolumnia, joka julkaistiin Iisalmen Sanomissa perjantaina.

– Loistava kirjoitus Jyri Paretskoi!!!Tolkun ihmiset ovat RAUTAA. Kiitos presidentti Niinistö!, Selänne kirjoitti lauantaina Twitter-tilillään.

Selänne on viime aikoina aktivoitunut twiittaamaan. Hän nosti melkoisen myräkän viime keskiviikkona kirjoituksellaan ”Huoleni Suomen turvallisuudesta”.

Selänne kirjoittaa, ettei hän hyväksy rasismia missään olosuhteissa. Hän ei myöskään hyväksy rikollisuutta eikä erityisesti raiskauksia tekijän taustasta riippumatta.

Selänne päätyi twiittailunsa ansiosta myös MV-lehden etusivulle isänmaallisena sankarina.

Presidentti Niinistön Facebook-jako aiheutti todellisen kansainvaelluksen Iisalmen Sanomien nettisivuille. Paretskoin kolumnia on luettu lehden verkkosivulla ja Facebook-sivulla kymmeniä tuhansia kertoja. Ei ihme, että sivut kaatuivat rankan kuormituksen takia lauantai-iltana.

Niinistö soitti Paretskoille ennen jakoaan. Hän kertoi, että voisi jakaa kolumnia omalla, virallisella Facebook-tilillään.

Sunnuntaina puoleen päivää mennessä tykkäyksiä oli 14 650 ja jakoja 3 244.

Myös iltapäivälehdet ovat hehkuttaneet presidentin tekoa. Siitä uutisoitiin jo lauantaina. Sunnuntaina Selänteen kolumniylistys oli etusivun ykkösjuttuna sekä Ilta-Sanomissa että Iltalehdessä.


 • Kommentit

  • matti kallinen

   kyllä rahamiehet toisiansa kehuvat

  • Syy ja seuraus

   Voe tokkiisa! Aivan väkisin kääntävät toimittajat asian mieleisekseen.Teemu tuomitsi ensin jyrkästi raiskaukset. Nousseen mediahälyn ja rasisti-korttien lentelyn jälkeen jälkeen häneltä tuli laajempi kirjoitus jossa tuomitsi tekijät taustasta riippumatta.

   Toimittajien TVstä tuttu keppihevonen päästä kasvoja menettämättä takaisin kisaan mukaan on kuitenkin julistaa ”Teemu tuomitsee rasismin!” …ja vasta jäljempänä tulee tyyliin: ”Ai niin, Teemu tuomitsee myös rikollisuuden…ja raiskaukset kanssa”.

   Onko se niin vaikeaa myöntää itselleen mistä on kyse?

  Jätä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *