perjantai 23.3.2018
Akseli

Tekijät ja teot esiin – äänestä suosikkiasi By Iisalmi -tunnustuksen ehdokkaista!

Kenelle sinä haluaisit antaa tunnustuksen siitä, että hän on teoillaan antanut vauhtia Iisalmen kehitykselle ja elinvoimaisuudelle? Iisalmen kaupunki julistaa By Iisalmi -brändityönsä osana kaikille avoimen äänestyksen, jossa viidestä esivaalilla valitusta ehdokkaasta jokainen voi äänestää suosikkiaan.
Mukana on viisi brändityöryhmän aiemmin valitsemaa ehdokasta: Iisalmen Peli-Karhut, Savonian sosionomiopiskelijoiden Kulttuurien karnevaalit, lumilautailija Rene Rinnekangas, kuljetusalan yrittäjä Kari Rönkkö ja Olvin pintahiivaolut IPA.
Tunnustus jaetaan nyt ensimmäistä kertaa ja siitä tulee vuotuinen tapahtuma.

– Tavoite on kaikille yhteinen. Yritykset tarvitsevat työntekijöitä ja seutu uusia asukkaita ja elinvoimaa, elinkeinojohtaja Terho Savolainen sanoo.

Lue lisää By Iisalmi -tunnustuksen teemasivuilta 5.9. Iisalmen Sanomista!

Voit äänestää verkossa osoitteessa www.iisalmi.fi/byiisalmitunnustus tai äänestyskupongilla, joka on Iisalmen Sanomien teemasivuilla. Leikkaa kuponki talteen ja anna äänesi.

 


 • Lisää aiheesta:

  Kommentit

  • pielakas

   Kyllähän suomen yleiskielen pitäisi suomalaisille vielä kelvata ja riittää joka paikkaan. Jokainen toisen kielen käyttökerta rapauttaa oman kielemme perustuksia ja sysää sitä pitemmälle vain arkikäyttöisen ja huolimattoman sekakielen tiellä.

  Jätä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *