keskiviikko 21.3.2018
Pentti

Sampo Volley haki makeat pisteet Hurrikaanilta

Kimmo Turpeinen
Pielavetis-siilinjärveläinen Sampo Volley palasi lauantaina takaisin voittokantaan, kun savolaisjoukkue nappasi makean vierasvoiton Loimaan Hurrikaanilta erin 1–3 (22–25, 19–25, 17–25, 22–25).
Avauserää mentiin lähes koko ajan Hurrikaanin parin pisteen johtoasemassa. Antti Ropponen löi lopulta kotijoukkueelle ratkaisevan pisteen ja 25–22-erävoiton.
Toisen erän Sampo aloitti vahvasti ja karkasi jo 2–8-johtoon. Karkumatkan takana oli keskitorjuja Mikko Väliahon mainiot syötöt.
Hurrikaanit nousi parin pisteen tuntumalle, mutta Sampo piti lopulta johtoasemansa, kun erän hahmo Väliaho päätti erän ässäsyöttöön.
Sampo hallitsi myös kolmannen erän tapahtumia vauhtiin päästyään. Hakkuri Eetu Häyrinen ja keskitorjuja Aleksi Kaatrasalo antoivat hyvää tukea mainioita otteitaan jatkaneelle Väliaholle. Neljännessä erässä Sampo oli vielä 19–17-appiolla, mutta Andrus Raadikin huikeilla esityksillä
nousi erä- ja otteluvoittoon.
Sammon paras pistemies oli 20 pistettä tehtaillut Raadik. Häyrinen ja Väliaho tekivät 12 pistettä, Enderwin Herrera 11 ja Kaatrasalo kymmenen pistettä.
Sunnuntaiksi Sampo matkustaa Raision Loimun vieraaksi.


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *