maanantai 25.2.2018
Tuija, Tuire

Lasse Vornanen jatkaa PK-37:n päävalmentajana

(Kuva: Teemu Hassinen)

Lasse Vornanen jatkaa PK:n päävalmentajana. Vornanen arvioi, että onnistui debyyttikaudellaan Kakkosessa saamaan joukkueen yhtenäiseksi ja myös puolustuspeli oli pääsääntöisesti hyvää.

– Hyökkäyspelin kehittäminen on tärkeää tulevalle kaudelle. Sekä pelaajien laadussa että valmentamisessa oli puutteita. Meillä ei ollut montaa pelaajaa hyökkäyksessä, joilta ratkaisut tulevat luonnostaan. Vaaditaan selkeämpää ohjeistusta, Vornanen sanoo.

PK:n puheenjohtaja Timo Halonen odottaa myös Vornaselta parempaa hyökkäyspelin valmentamista. Ja että seurassa pystytään viemään omia kasvatteja pelillisesti Kakkosen tasolle.

 – Vornanen täytti viime kaudella seuran tavoitteen, kun joukkue säilytti sarjapaikan. Tavoite on nyt sama, Halonen sanoo.

Vornanen sanoo, että ennen jatkoa hänen piti miettiä eniten ajankäyttöä. Valmennus vie paljon aikaa ja elämässä on muitakin tärkeitä asioita.

Valmennustiimi on vielä auki. PK:ssa kartoitetaan selkeää kakkosvalmentajaa, vaihtoehto on myös jatkaa pelaajavalmentajilla Vornasen tukena. Joonas Ojantie ei varmuudella jatka, mutta PK neuvottelee Erno Nissilän kanssa.

PK-37 pelaa tulevallakin kaudella Kakkosessa C-lohkossa, eli niin sanotussa pohjoislohkossa. Isoin muutos on, että viime kaudella B-lohkossa pelanneet Tampere United ja TPV ovat PK:n kanssa samassa lohkossa. Sarjanousijoista lohkossa ovat SJK Akatemia ja OLS.

C- lohkossa pelaavat lisäksi TP-47, Hercules, KuFu, GBK, JBK, VIFK ja Närpes Kraft. Entiseen tapaan lohkon kolme heikointa joukkuetta putoavat Kolmoseen. Lohkojako vahvistettiin torstaina.


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *