EmediateAd

Kuntalaisten kohtelun on muututtava!

18.10.2008 6:08
Kuva: Markku Ropo, arkistokuva

On lisättävä hoitajia. Vanhuksia tulee yhä enemässä määrin lisääntymään. Kuka heidät sitten hoitaa, jos hoitajia ei ole, eikä siihen tiloja, kirjoittaa Pentti Kosonen.

En malta näin vaalien aikaan,olla kertomatta äänestäjille, että Perussuomalaiset ajavat pieneläkeläisten, sairaiden, vanhustenhoidon ja asunnottomien asiaa, joita näyttää muiden puolueilla olevan tyhjää, tyhjempiä lupauksia!

Ensinnäkin kaikilta eläkeläisiltä uimahalliin pääsy ilmaineksi ja kaikille 65 vuotta täyttäneille vapautus terveyskeskusmaksuista. Kaikille 65 vuotta täyttäneille sekä ennenkaikkea veteraaneille ilmainen paikallisbusseissa kulkeminen ja kaupungin olisi tuettava vähintään 1 vrk:n ilmaista kylpylähoitoa - nythän sellaista ei ole kellään!

Vanhustenhoitoon on satsattava lisää rakentamalla. Nykyhetkellä on riittämättömät tilat niitä tarvitseville. Tukiasumista on tuettava lisää ja päihde- sekä mielenterveysongelmaisille on taattava asunto. Asunnottomia on jo Iisalmessakin liikaa. Kaikki asunnottomat ovat ihmisiä, vaikka he eivät itse selviydy päivittäisistä asioiden hoidosta. Taattava kaikille niitä palveluja.

On lisättävä hoitajia. Vanhuksia tulee yhä enemässä määrin lisääntymään. Kuka heidät sitten hoitaa, jos hoitajia ei ole, eikä siihen tiloja. Näistä vanhustenhoitokoteja yritetään yksityistämällä pois kunnalliselta sektorilta. Kaupungin on panostetava rakentamiseen - työllisyysnäkökulmasta katsottuna.

Tehtaita sammuu Iisalmessa. Nykyinen valtuusto ja hallitus eivät ole korvaansa lotkauttaneet. Mistä ne veroeurot saadaan, kun työttömyyskin nousee.

Näillä ajatuksilla Iisalmen Perussuomalaiset haluavat tehdä ja toimia kuntalaisten parhaaksi, ei vain jotakin lupauksia.

PENTTI KOSONEN Iisalmi (ps.)

Kommentoi artikkelia

Kommentit

Kommentoi