torstai 22.2.2018
Tuulikki, Tuuli, Hilda, Tuulia

Kivikoulun puolesta

Kivikoulu oli kiinnostava paikka Yläsavolaisten taiteilijoiden Kivinen tie, avara taivas-näyttelyn järjestämiseksi sekä lasten kuvataideleirin järjestämiseksi teemalla Kivikoulun kummajainen. Kivikoulu on paikkana huikea nykytaiteen esittelylle. Kivikoulu on myös muiden kulttuuritapahtumien mm. musiikin esittämisen kehto.
Kuten Pro kivikoulun sihteeri Juhani Miettola sanoi Kivikoulun kirjan julkistamistilaisuudessa: ”Kivikoulu on huonossa hapessa”
Talkooporukka harvenee. Jotain olisi tehtävä.
Pohjolankadun veistospuisto, jonka taiteilija-kuvanveistäjä Kaarina Kaikkonen kutsui koolle oli vertaansa vailla. Pohjolankadun puistonäyttelyn ja Kivikoulun kesänäyttelyn yhdistäminen olisi hyvä ajatus, joka nostaisi Iisalmen imagoa ja toisi Iisalmeen ihmisiä.

Kuvataiteilija/kuvataideopettaja Seppo Kääriäinen


  • Kommentit

    • Mari Kekäläinen

      Erinomainen ajatus. Kannatan Kivikoulun kesänäyttelyn ja Pohjolankadun puistonäyttelyn yhdistämistä. Nyt kannattaa muutenkin koota viisaat päät ja luovat voimat yhteen jotta voitaisiin synnyttää uusia mahdollisuuksia monipuoliselle ja elävälle kulttuurielämälle. Se on meidän kaikkien yhteinen etu.

    Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *