maanantai 26.2.2018
Nestori

Kansallispuistossa kajahtaa

Iisalmen Kalevalakuoro on aloittanut uuden kauden ja heti on esiintyminen edessä. Tällä kertaa emme esiinny yksin vaan laulamme kolmen muun kuoron sekä yleisön kanssa Rautavaaralla Tiilikkajärven kansallispuistossa Suomen luonnon päivänä 26.8.2017. Kaikkiaan kolme pohjois-savolaista kuoroa ja yksi koillis-savolainen kuoro konsertoivat 26.8. kello 12 alkaen Tiilikkajärven kansallispuiston Pohjoisniemen ympäristössä keskellä kaunista suomalaista luontoa. Paikalle odotetaan lähemmäs sata laulajaa. Mukana ovat me, Iisalmen Kalevalakuoro, Laululiisat (Lapinlahti), Naiskuoro Ruukittaret (Juankoski) sekä Kamarikuoro Harmonia (Nilsiä).

Hankkeen käynnistäjinä ovat Suomen laulajain ja soittajain liitto (Sulasol) ja Metsähallituksen luontopalvelut. Metsähallituksen luontopalvelut on tapahtuman vastuullinen järjestäjä, mutta me, Iisalmen Kalevakuoro, olemme vastanneet alueellisesta koordinoinnista. Tilaisuudella juhlistamme yhdessä 100-vuotiasta Suomea.

Kuorokonsertit ovat reitillä Pohjoisniemen pysäköintialue – Kosevan kämppä, kävelymatkaa tulee n. 2km. Polku on vanhaa kärrytietä ja sillä voi työntää esim. lapsia rattailla. Kosevan kämpällä yleisölle tarjotaan nokipannukahvit.

Jokaisella on mahdollisuus tulla kuuntelemaan kuorolaulua suomalaisiin maisemiin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy! Toivotamme kaikki tervetulleiksi ainutkertaiseen tilaisuuteen kuunnella kuorolaulua sekä nauttia suomalaisesta luonnosta keskellä Suomen hienoimpia maisemia!

Pysäköinti-info: Pysäköinti on järjestetty Rautavaara-Sotkamo -tien läheisyyteen, jota on yhteiskuljetus Pohjoisniemeen. Yleisön toivotaan saapuvan paikalle 11.30, jotta laulamaan päästään klo 12.

Lisätietoja tilaisuudesta: http://iisalmenkalevalakuoro.fi/

https://fi-fi.facebook.com/IisalmenKalevalakuoro/

http://www.luontoon.fi/, https://www.luonnonpaivat.fi/

 

kuva Arja Savolainen


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *