maanantai 26.2.2018
Nestori

A-pu-va perinnehumpalle.

Tanssin ensi,ja ehkä viimoisetkin askeleet 50 luvulla oppineena,silloin tällöin tullut käytyä erilaisissa ”nitro” pippaloissa tarkistamassa vieläkö jalkojen muisti toimii,kun muuten saattaa yläkerran lamppu jo vähän lasia noeta!
Niissä merkeissä” nuokkarilla” 14pv,taas tarkistuskäynnillä,jossa ehkä vähän liikaakin ”lajitovereita” paikalla.
Ja kylläpä oli ”nykyaika”ottanut selkävoiton perinteestä,vaikka nyt tuota humppaa seurailin, niin se riehakas,vähän iloitteleva perinnehumppa,on muuttunut ihme ”nylykytykses”,ja helppo päätellä, että sitä oikein ”markkinoitu”siihen suuntaan.
Sehän tietenkin vähän niin pyrkii olemaan,että kun meikäläinen tai joku muu ”tavis” uutta ja hienoo oppii, niin pakkohan sitä on viimosen päälle myös näyttää,ja silloin tahtoo liikeradat laajentua ,ja kyynärpäätkin nousee,se on sitä samaa jota jääkiekosta kitketään–poistieltä täällä tanssitaan!!!
Siihenkun toiset mennä hynttyyttää käskynkkää,kuin pujottelurinteessä,niin missä siinä mahtuu perinnettä vaalimaan,ja ehkä onkin rietas perinnehumppa tarkotus hävittää.,tilan puutteella.
Ilkeämielinen ajatus iski, kun siellä noitakin sponsoripaitoja vilkkui, onko ehkä tehoyksikkö Vigreenit ottanu kotkuusikon kaadon lisäks myös perinnehumpan pyyhkäisyn ”lyhyeen” kantoon.
Pakko kai kysyä,kuka perinnettä vaalii, jos ikäihmiset ei sitä tee?
Musiikki oli toki perinteistä,onhan sekin jonkinsortin perinteen vaalintaa, tänä rokin ja muiden räppääjien aikakautena.siitä pointsit !
Tämä nyt ei ryppyotsaisille ollutkaan!


  • Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *